lange reis, maar ik ben er! - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Barbara Drift - WaarBenJij.nu lange reis, maar ik ben er! - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Barbara Drift - WaarBenJij.nu

lange reis, maar ik ben er!

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

27 Juli 2005 | Mexico, Cancún

Na een reis van totaal bijna 20uur ben ik er dan eindelijk!!

Het begon al mooi op schiphol. Bij de check-in balie bleek mijn vlucht behoorlijk overboekt te zijn, dus misschien moest ik op een vlucht van Martinair mee. Dat zou niet eens zo erg zijn, want dan zou ik rechtstreeks naar Mexico vliegen. Maar op het laatst moest ik toch gewoon mee, en dus via Philadelphia(USA). Goed, overgestapt en de hele amerikaanse papierhandel afgewerkt, ze hebben nu zelfs een digitale vingerafdruk van me daar!!

Om 21.30u vanavond liep ik het luchthavengebouw van Cancún uit, tegen een muur van hitte (het is hier denk ik zo´n 35graden) niet te vergeten mét backpack, koffer, rugzakje en laptop... dat moet er zeer grappig hebben uitgezien voor die kleine mexicaantjes. Het is nu ongeveer 6.30u Nederlandse tijd en ik ga zo maar slapen denk, als dat gaat lukken in deze hitte. Ik heb natuurlijk ook weer een agenebbes-kamer van de bovenste plank, want alle budget-hotels zaten vol. Het is hier ook onwijs duur! Wel mooi trouwens, ben net langs de boulevard gereden met alle hotels voor de mensen met geld en dat ziet er echt gaaf uit!! ´k Zet er nog wel een keer een fotootje op. Moet nu weer gaan, want het internet-café gaat dicht! Jullie horen snel weer van me.

liefs xxx Barbara

• 28 Juli 2005 - 07:14

Mieke:

Hoi Barbara,

Wat fijn dat je uiteindelijk toch nog bent aangekomen!! Ik ben benieuwd naar je foto's en verhalen. Veel plezier!!

Liefs Mieke

• 28 Juli 2005 - 07:52

Rianne:

Hey bar!

Het uitzwaaien was gezellig gister! Jammer dat je toch niet met martin air mee kon! Maf he die Amerikanen!
    Heel veel succes met het boeken van je andere vlucht!

Kus Rianne

• 28 Juli 2005 - 09:30

Peggy:

Ha Bar,
    Fijn dat de reis goed is verlopen. Gisterenavond op het werk kwamen Daan en José nog langs en tjsa...we hadden het over je en we missen je nu al!!!
    Hoe moet dat nu?? Garoetos en have fun x Peggy

• 28 Juli 2005 - 09:37

Michiel:

Hey Bar fijn dat je goed bent aangekomen. Ik stuur je zo snel mogelijk het emailadres van die persoon die ook op je universiteit zit en van Sylvie. Zij kan je misschien nog helpen met een relaxed huisje. Laat maar weten wat je voorkeur geeft, wordt geregeld ;).......

• 28 Juli 2005 - 12:01

Esther:

Ha meis,
    Dat was een pittig reisje dus! Hopelijk lig je nu nog lekker te slapen, desalniettemin in de agenebbes kamer ;-) Geniet lekker van een paar daagjes strand en ben benieuwd naar de trip richting Mechico city!
    Kus Esther

• 28 Juli 2005 - 15:05

Cherish:

He Bar, ik ben blij dat je veilig bent aangekomen.. ik vind je echt een superstoer wijffie dat je het zomaar even allemaal doet in je eentje.. Succes en we blijven contacten..

x Cherish

• 28 Juli 2005 - 15:16

Alfonso Javier:

Hola,

Que bien que hayas llegado bien en Mexico, una pena que duro tanto el viaje pero buena asi lo disfrutaras mas. Pasa te lo bien y tranquila.

Un abrazo y un beso
    Alfonso javier

• 29 Juli 2005 - 15:39

Manja:

Hoi Bar,
    Ja schijnt onwijs mooi te zijn al die resorts. Als ik geld over heb....;-) Fijn dat je inmiddels bent aangekomen. Ik kom ook net terug van vakantie 15 min. geleden :-) Ik weet niet eens wat de datum is vandaag alleen dat het vrijdag moet zijn haha. Heel veel plezier daar! xxx Manja

• 30 Juli 2005 - 16:53

Rudgerd:

Dag Barb Wire

kun je wat drugs voor me mee nemen,en anders een mexicaans drankje,BEDANKT!!!!

• 30 Juli 2005 - 16:54

Rudgerd: